ترديد
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ بهار آبخورگ خوش آمدید . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
ترديد
نوشته شده در یک شنبه 22 دی 1392
بازدید : 525
نویسنده : علی کریمی

 اگر خانواده ها در زمينه امر ازدواج به نظر فرزندان خود بيشتر اهميت داده و نظر آنها را جويا شوند بهتر مي توانند درزمان بروز مشکلات وي را ياري کند.

چند روزي بود که نسرين به شدت درگيرمسائل ازدواج بود ، زيرا يکي از دوستان پدر او در مورد پسرش آرش که 25سال بيشتر نداشت براي امر ازدواج صحبت کرده وتمايل خود را براي آمدن به خواستگاري نسرين نشان دادند و پدر نسرين نيز موافقت کرد . از آنجا که نسرين 18 سال بيشتر سن نداشت و هم چنين احساس مي کرد که هنوز براي ازدواج آمادگي لازم را ندارد دچار ترديد زيادي شده و به مخالفت با اين موضوع پرداخت، اما بالاخره خانواده آرش براي خواستگاري به منزل آنهاآمدند و نسرين با توجه به عدم علاقه ورغبت به اين امر و با اصرار والدينش به خواسته آنها جواب مثبت داد و با اجبار به عقد آرش درآمد. پس از 1سال نامزدي که زياد هم يکديگر را نمي ديدند، باهم ازدواج کردند. ولي نسرين همچنان در ترديد و شک به سر مي برد و به آرش بي علاقگي نشان مي داد و رابطه سردي با وي داشت دراين مدت آرش تمام سعي وتلاش خود را براي رضايت نسرين انجام واکثر وقت خود را در بيرون از خانه در جهت تامين هزينه ها ي زندگي سپري مي کرد و هيچ مشکل وکمبودي در زندگيشان وجود نداشت تا اينکه آرش از اين مسئله خسته شده بود در هنگام برگشتن به منزل در راه با دختري به نام مينا که مطلقه بوده وتنها زندگي مي کرد آشنا شد. پس از مدتي دوستي و معاشرت با وي رابطه آنها بسيار صميمي شده و اکثر وقت خودرا با يکديگر سپري مي کردند، و آرش نيز به دليل عدم توجهات نسرين به سمت مينا گرايش پيدا کرده بود. به مرور زمان نسرين متوجه تغييراتي که در آرش رخ داده بود شد و آرش را تحت نظر گرفت و متوجه رابطه او با مينا شد و پس از گفتگو با وي در اين زمينه آرش علت کار خود را عدم توجه به نيازهايش از سوي نسرين بيان کرد و اختلافات آنها بسيار زياد شد و براي مدتي از هم جدا زندگي و حتي تا پاي طلاق هم رفتند ولي با پا در مياني اطرافيان به مرکز مشاوره معرفي شدند که طي چند جلسه مشاوره توانستند خيلي از مهارتهاي زندگي را فرا بگيرند و به زندگي مشترک خود ادامه بدهند.

نظر کارشناس :

- اگر خانواده نسرين در زمينه امر ازدواج نظر فرزند خود را جويا شده بودند، بهتر مي توانستند درزمان بروز مشکلات وي را ياري کند.

- اگر نسرين بعد از پذيرش ازدواج به ارضاي نيازها و خواسته هاي همسرش توجه مي کرد، ازبروز مشکلات بعدي جلوگيري مي شد.

- اگر آرش بعد از بي توجهي نسرين علت را جويا شده و وي را در زمينه حل مشکلات وناملايمتها ياري مي داد ، به راحتي مي توانستند باکمک يکديگر مشکل را حل کنند.

- اگر در زمان بروز مشکل در روابط و تعاملات خود با يک متخصص مشورت مي کردند ، دچار چنين مشکلاتي نمي شدند. راهکارهاي پيشنهادي براي پيشگيري از بروز آسيب هاي احتمالي در زمينه ازدواج :

1. عدم اصرار و اجبار در زمينه ازدواج و کسب شناخت کافي نسبت به شرايط و معيارهاي ازدواج .

2. اهميت دادن زوجين به روابط بين فردي و تامين نيازهاي رواني – عاطفي و توجه به خواسته هاي يکديگر.

3. اهميت دادن زوجين به دوران نامزدي براي کسب شناخت بيشتراز يکديگر.

4. داشتن صبر در زمان بروز مشکلات و ناملايمتهاي زندگي و صرف وقت بيشتر براي حل آنها.




:: موضوعات مرتبط: مطالب اموزنده , ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: